לפרטים והזמנות: 08-6606657

רצועות פילה הייק עם ציפס ורוטב טרטר

מתכון לרצועות דג פילה הייק, לצד צ'יפס מתובל ורוטב טרטר מושלם - ארוחת הדגים האוטלטימטיבית.

מאת

Sea Harvest

סוג דג

פילה הייק

זמן הכנה

35 דקות

דרגת קושי

קלה

סדר הכנה:

מכניסים את רצועות הדג לתנור, במהלך זמן האפייה של הדג נכין את רוטב הטרטר ונחמם את השמן לטיגון הצ'יפס -כאשר הכל מוכן נסדר יפה בצלחת ונגיש לצד הרוטב שהכנו. בתאבון!

מרכיבים:

להכנת פיש & צ'יפס: 600 גרם רצועות פילה
500 גרם צ'יפס
שמן חמניות
להכנת רוטב טרטר: מיונז ½ (125 מ"ל)
כף שמיר טרי קצוץ
כף עירית קצוצה
קוביות מלפפון חמוץ
לימון
מלח ים ופלפל גרוס טרי

אופן הכנה:

להכנת רוטב הטרטר:
מוסיפים לקערה את כל מרכיבי רוטב הטרטר ומערבבים לאיחוד. מכסים ומכניסים למקרר לצינון.

להכנת פיש & צ'יפס:
מחממים את התנור ל-200 מעלות.
לאחר מכן מניחים את הדג על תבנית אפייה ואופים עד שהדג זהוב ופריך.
בסיר גדול שמים שמן לטיגון על אש גבוהה, כאשר השמן חם מטגנים את הצ'יפס כ-5 דקות.
שהצ'יפס מוכן מוציאים אותו מהשמן ומכניסים לקערה עם מכסה ומתבלים במלח פלפל ונגיעה חומץ. סוגרים את המכסה ומביאים לצ'יפס לאדות עד כ-2 דקות לפני הגשה

מגישים הכל יחדיו את הדג, הצ'יפס והרוטב טרטר.

בתאבון!

אהבתם את המתכון? נשמח שתשתפו:

Open chat
איך אפשר לעזור?
שלום וברכה,
איך נוכל לעזור לך?