להכנת רוטב הטרטר:
מוסיפים לקערה את כל מרכיבי רוטב הטרטר ומערבבים לאיחוד. מכסים ומכניסים למקרר לצינון.
להכנת פיש & צ'יפס:
מחממים את התנור ל-200 מעלות.
לאחר מכן מניחים את הדג על תבנית אפייה ואופים עד שהדג זהוב ופריך.
בסיר גדול שמים שמן לטיגון על אש גבוהה, כאשר השמן חם מטגנים את הצ'יפס כ-5 דקות.
שהצ'יפס מוכן מוציאים אותו מהשמן ומכניסים לקערה עם מכסה ומתבלים במלח פלפל ונגיעה חומץ. סוגרים את המכסה ומביאים לצ'יפס לאדות עד כ-2 דקות לפני הגשה
מגישים הכל יחדיו את הדג, הצ'יפס והרוטב טרטר.
בתאבון!