מכניסים את הדגים לתנור, כאשר הדגים בתנור מחממים את השמן בסיר בינוני. קולפים את תפוחי האדמה ופורסים דק (כמו בתמונה).
מטגנים את הצ'יפס עד שהם מוכנים ומוציאים מהשמן. משאירים אותם להתקרר.
לאחר מכן מכינים את הסלטון שלנו מערבבים עגבניות, זיתים שום, בצל פטרוזיליה עם שמן ומיץ לימון ומתבלים בהתאם. כאשר זה מוכן מניחים בצד לשאר מרכיבי הארוחה.
מטגנים את הצ'יפס בשנית על מנת לקבל טיגון מושלם, כאשר הם פריכים עוטפים בנייר סופג על מנת לספוג את השמן.
כאשר הדג מוכן, מניחים בצלחת לצד הצ'יפס והסלט שהכנו ומגישים.
בתאבון!