לפרטים והזמנות: 08-6606657

פילה הייק פריך מצופה עם צ'יפס

נתח פילה הייק לצד צ'יפס ביתי מתפוחי אדמה - עם סלט פרש קליל וטעים מעגבניות, בצל, זיתים ופטרוזיליה בתיבול חמצמץ.

מאת

Sea Harvest

סוג דג

פילה הייק

זמן הכנה

עד שעה

דרגת קושי

בינוני

סדר הכנה:

מכניסים את הדג לתנור, לאחר מכן קולפים את תפוחי אדמה וחותכים דק להכנת הצ'יפס מחממים שמן בתוך סיר בינוני, כאשר הצ'יפס בטיגון מכינים את הסלט. כאשר כל המרכיבים מוכנים מגישים יחדיו על הצלחת.

מרכיבים:

500 גרם פילה הייק
4 תפוחי אדמה גדולים
שמן לבישול
עגבניות שרי
זיתים
פטרוזיליה קצוצה דק
1 שן שום כתוש
½ בצל קצוץ
שמן זית
מיץ לימון
מלח
פלפל שחור טחון טרי

אופן הכנה:

מכניסים את הדגים לתנור, כאשר הדגים בתנור מחממים את השמן בסיר בינוני. קולפים את תפוחי האדמה ופורסים דק (כמו בתמונה).

מטגנים את הצ'יפס עד שהם מוכנים ומוציאים מהשמן. משאירים אותם להתקרר.

לאחר מכן מכינים את הסלטון שלנו מערבבים עגבניות, זיתים שום, בצל פטרוזיליה עם שמן ומיץ לימון ומתבלים בהתאם. כאשר זה מוכן מניחים בצד לשאר מרכיבי הארוחה.

מטגנים את הצ'יפס בשנית על מנת לקבל טיגון מושלם, כאשר הם פריכים עוטפים בנייר סופג על מנת לספוג את השמן.

כאשר הדג מוכן, מניחים בצלחת לצד הצ'יפס והסלט שהכנו ומגישים.

בתאבון!

אהבתם את המתכון? נשמח שתשתפו:

Open chat
איך אפשר לעזור?
שלום וברכה,
איך נוכל לעזור לך?