להכנת הרוטב: מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב יחדיו עד שהם מתאחדים.
להכנת הדג לוקחים 3 קערות.
מגלגלים את הדג בתוך קערת הקמח, לאחר מכן בקערת הביצים ובסוף בקערת הפנקו, לאחר מכן הניחו ברשת, ואז חזרו על אותו תהליך עד שהדג יהיה עטוף בציפוי פנקו היטב – ככה תעשו לכל הדגים.
הדליקו את הגז ומלאו מחבת עם שמן שיהיה מוכן לטיגון.
כאשר השמן חם תטגנו את הדגים העטופים בפנקו עד שהם זהובים ומוכנים.
שהכל מוכן בצורה מושלמת פזרו מעל עירית קצוצה עם פרוסת לימון בצד והגישו.
בתאבון!