להכנת הדג: מחממים את התנור ל-220 מעלות.
הניחו פילה פריך וצ'אנקי קפוא על תבנית אפייה. מכניסים לתנור ל-20 דקות ומבשלים עד להזהבה ופריכה. או לחילופין ניתן לבשל בטיגון עד שהדג מוכן.
להכנת הגוואקמולי: לוקחים קערה בתוכה שמים את האבוקדו ומועכים בעזרת מזלג. מעל שמים פפריקה, שום טחון מעט מיץ לימון מעט פלפל שחור ונגיעה גרידת לימון ומערבבים. לאחר מכן עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר עד שהכל מוכן.
קחו מחבת ושימו בו שמן, כאשר השמן חם הניחו פלפל חריף וטגנו אותו היטב, לאחר שהוא מוכן (אתם תבחינו בשינוי צבע קל) הוציאו והניחו לו להתקרר בטמפרטורת החדר. לאחר מכן חתכו לפרוסות קטנות.
לאחר מכן חותכים את החסה והעגבנייה ברצועות דקות.
הרכבת הלחמנייה: מומלץ לשים את הלחמיניה מעט על הגז על מנת שתקבל קריספיות, לאחר מכן על הצד התחתון של הלחמנייה מורחים את הגוואקמולי שהכנו, מעליו מניחים את החסה, והעגנייה, מעל החסה מניחים את רצועות הדג שהכנו, ומעל הדג את פרוסות הפלפל החריף ומגישים.
בתאבון!