לפרטים והזמנות: 08-6606657

אצבעות דגים פריכות בפיתה עם רוטב ביתי

נתחי פילה הייק אפויות בתוך פיתה עם ירקות ורוטב ביתי פשוט וטעים - מתכון פשוט וטעים שכולם אוהבים.

מאת

Sea Harvest

סוג דג

פילה הייק

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

קל

סדר הכנה:

מכניסים את הדגים לאפייה בתנור כאשר הדגים מוכנים מתחילים להכין את הרוטב, כאשר הרוטב מוכן חותכים את הירקות ואת הפיתות לחצאים, וממלאים.

מרכיבים:

נתחי פילה הייק
פיתות
ירקות לבחירתכם (מומלץ חסה, עגבנייה, מלפפון)
הכנת הרוטב: מיונז
יוגורט
רוטב צ'ילי מתוק
מלח ופלפל שחור גרוס טרי

אופן הכנה:

מכניסים את הדגים לתנור לאפייה כאשר הם אפויים, ניתן להכניס מזלג ולראות שהדג רך ומוכן מבפנים, כאשר הדגים בתנור חותכים ירקות שאתם אוהבים למילוי הפיתה.

לאחר מכן, מכינים את הרוטב כאשר נערבב את כל מרכיבי הרוטב יחדיו, כאשר הכל מוכן כל שנותר הוא לחתוך חצאי פיתות שיהיו מוכנים למילוי.

שיש לנו את כל המרכיבים מוכנים פותחים את הפיתות ממלאים בדג וירקות ומעל מטפטפים מהרוטב הטעים שהכנתם.

בתאבון!

אהבתם את המתכון? נשמח שתשתפו:

Open chat
איך אפשר לעזור?
שלום וברכה,
איך נוכל לעזור לך?