מכניסים את הדגים לתנור, כאשר הדגים בתנור מחממים את השמן בסיר בינוני. קולפים את תפוחי האדמה ופורסים דק (כמו בתמונה).
מטגנים את הצ'יפס עד שהם מוכנים ומוציאים מהשמן. משאירים אותם להתקרר.
לאחר מכן חותכים את הירקות שלנו ומתבלים אותם במלח ופלפל שחור.
מטגנים את הצ'יפס בשנית על מנת לקבל טיגון מושלם, כאשר הם פריכים עוטפים בנייר סופג על מנת לספוג את השמן.
כאשר הדג מוכן, מניחים בצלחת לצד הירקות, ובצלוחית נפרדת מניחים את הצ'יפס לצד רוטב אלף האיים לבחירתכם.
בתאבון!