לפרטים והזמנות: 08-6606657

דג הייק בציפוי קריספי

מתכון לדג בר הייק דרום אפריקאי בציפוי קריספי ורוטב אדום חריף וטעים, מתכון קל פשוט וטעים! מומלץ להגיש בליווי פלח לימון.

מאת

שף אורן ברוך

סוג דג

בר הייק

זמן הכנה

45 דקות

דרגת קושי

קל

סדר הכנה:

לסדר את הדג מומלץ פילה הייק על נייר פרגמנט בתוך תבנית
ולהכניס לתנור לכ-15 דקות על 180 מעלות (חום יבש ללא אדים).

הצעות הגשה: להגיש בליווי פלח לימון. הצעת הגשה
הדג הוא עבה ובשרני עם טעם ניטרלי של דג ולכן מתאים להכנה עם רוטב כי הוא סופג טעמים מעולה.

מרכיבים:

3 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
פלפל ירוק חריף חתוך לקוביות
4 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות
3 שיני שום קצוצות
2 כפות לימון כבוש
חצי צרור כוסברה קצוצה
5 כפות שמן
3 כפות פפריקה
חצי כף כמון
פלפל ומלח

אופן הכנה:

מתחילים בטיגון הפלפלים כ-5 דקות תוך כדי ערבוב עד להשחמה חלקית.

מוסיפים את השום והעגבניות ומטגנים עוד כ-10 דקות.

לאחר מכן מוסיפים את התבלינים, הכוסברה וחצי כוס מים מביאים לרתיחה מתקנים
תיבול עם מלח ופלפל.

חותכים כל נתח לשלוש חתיכות ומניחים בתוך הרוטב לכ-15 דקות תוך כדי בעבוע של הרוטב

במידה וחסרים נוזלים ניתן להוסיף מים.

* הצעת הגשה נתח של דג שמוגש על גבי פרוסת חלה קלויה בתנור.

אהבתם את המתכון? נשמח שתשתפו:

Open chat
איך אפשר לעזור?
שלום וברכה,
איך נוכל לעזור לך?