מתכון לדג בר הייק דרום אפריקאי בציפוי קריספי ורוטב אדום חריף וטעים, מתכון קל פשוט וטעים! מומלץ להגיש בליווי פלח לימון.
לסדר את הדג על נייר פרגמנט בתוך תבנית ולהכניס לתנור לכ-15 דקות על 180 מעלות
(חום יבש ללא אדים). להגיש בליווי פלח לימון. הצעת הגשה פילה הייק 9-6 ללא עור.
הדג הוא עבה ובשרני עם טעם נייטרלי של דג ולכן מתאים להכנה עם רוטב
כי הוא סופג טעמים מעולה
מתחילים בטיגון הפלפלים כ-5 דקות תוך כדי ערבוב עד להשחמה חלקית, מוסיפים את השום
והעגבניות ומטגנים עוד כ-10 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את התבלינים, הכוסברה וחצי כוס מים מביאים לרתיחה מתקנים
תיבול עם מלח ופלפל.
חותכים כל נתח לשלוש חתיכות ומניחים בתוך הרוטב לכ-15 דקות תוך כדי בעבוע של הרוטב
במידה וחסרים נוזלים ניתן להוסיף מים.
* הצעת הגשה נתח של דג שמוגש על גבי פרוסת חלה קלויה בתנור.
© כל הזכויות שמורות לאורחי הים בע"מ | עוצב ונבנה ע"י סטודיו מור יוסף – בניית אתרים לעסקים ©
אחסון אתר וורדפרס ע"י: